Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз последно играх в университета като бях в първи курс, демек преди 4 години Така, че аматьорски ще си играем...Кво било едно време, било... Дано си спомня от коя страна се държеше топката
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Споко ... вече съм намерил и пролука в аматьорската лига ...
      Ама т'ва е малко като все едно да си сложа август зимните гуми
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        И аз тренирах 1 сезон в ЦСКА и на мен Бозов ми беше тренер,но беше доста отдавна.
        Тука много гардове ,много професионалисти много нещо,аз си мислех,че ще играем аматьорски за кеф.
        Споко И аз видях, че ще има много профита, ама все ще се намери място за аматьорите В крайна сметка и те трябва с някого да тренират Айде дано всички са толкова сериозни колкото пишат и може наистина да се заформи хубаво отборче

Eто това си поръчах...дано дойдат и да са удобни
        http://www.sportsdirect.com/and-1-1-...lcode=15013330
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

и сега какво става в края на крайщата, аз сщо съм навит да дойда =)

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
            Споко ... вече съм намерил и пролука в аматьорската лига ...
            Ама т'ва е малко като все едно да си сложа август зимните гуми
            Колега на мойта приятелка ,е съдя в аматИорската лига,така че и от мен имаш ХЕЛП ,от една страна..

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Споко И аз видях, че ще има много профита, ама все ще се намери място за аматьорите В крайна сметка и те трябва с някого да тренират Айде дано всички са толкова сериозни колкото пишат и може наистина да се заформи хубаво отборче

Eто това си поръчах...дано дойдат и да са удобни
            http://www.sportsdirect.com/and-1-1-...lcode=15013330
            колега ,първоначално започнах с Converse ,после прехвърлух на Nike и мога да твърдя смело ,че Nike ,са Дъ бест ОФ де бест за баскетбол ...!!!!

Стига стига повече,много много се надъхах и много ми се играе ,вече !
            155 96' 1.6 16v 1++hp???
            Mazda 626 84'
            Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Такааааааааам ...
              От Раковски ми дадоха добро време и добра цена ...
              Неделя от 21 до 22 и 30 за към 35 лева на седмица ...
              Смятам, че е доста добре ... в залата никога не съм играл, само я мернах - не е нещо особено, но не е и много зле.
              Ако до утре по обяд нямам възражения - отивам и плащам до края на месеца за неделите от 21 часа - смятам, че времето е незадължаващо и няма да обърка ничии планове !
              За другият месец, евентуално ще се търси нещо по-добро
              За мнения, препоръки, оплаквания, морална подкрепа, леене на куршум и прически :
              0893 58 14 41 - Илиян
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Така ... ново раздвижване имам ... За локото час и половина е 50 лева, но залата е в пъти по-добра ... Тази събота и неделя има мероприятия и няма да може !
                Очаквам тази вечер мнения ... дали да запазя до края на месеца раковски или от другата седмица на локото да си започнем на чисто !

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                  Аз ще питам един познат,те играя в Техническия ,и каза ,че е доста добре залата ,топло ,яко ,хубаво ... ))
                  И аз имам едни приятелчета дето играят в Аматьорската лига, те тренират в техническия и са доволни от залата, може да я чекнете

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  ...Дано си спомня от коя страна се държеше топката
                  Е от горната страна се държи, за дръжката
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз викам да запазиш раковски като начало, че да може първо да се съберем няколко пъти и след това вече да се мисли за "подобряване на условията на игра" чрез избора на по-добра зала
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

...колегата VFTI е прав,по -добре като за начало раковски,после по-добра..

моя въпрос ,е : Какво ще рече за седмица 35 лева?
                      Ако ще играем само в Неделя,защо не каза просто ,за час и 30 мин 35 лева ?

Тази неделя ,ако е в толкова часа наистина ,навит съм!

Само някои да ме забере с кола,че в момента търся алфетка за купуване....

п.с-скрита реклама.

"ако някой предлага алфетка ,да пише не се крие"
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Последно кво правиме,неделя 21:00 в Раковски ае е треперя за топка

П.С.Мога да забирам някой към залата от района на Бели брези
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

еми дайте по-полека да видим какво ще стане пък после винаги можем да сменим залата.И топката се държи от външната страна Я да се преброим колко души станахме.А и колко топки имаме...........за игра.............за баскетбол.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

1 топка гумена Найк от мен

П.С.Някой ако има кожляк е по-добре за зала

Давайте да се броим за тази неделя,да видим колко сме
                            Аз съм на линия,независимо в колко часа кажете

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Слушайте сега, пък после се бройте !
                              До края на месеца остават 3 недели, в които от 21 : 00 в зала раковски имаме по час и половина ! Интересува ме наистина, дали имаме 2 читави топки, че ако нямаме, трябва да инвестирам в топка, защото в момента нямам читава ...
                              В неделя, в 20 : 00 часа ще съм на ЕКО-то на българия, за тези, които не знаят залата ! в 20:30 тръгваме от там и от 20:30 до 20:50 пред входа на стадиона откъм улица Балша. Пред входа на самия стадион, не пред баскетболната зала !
                              Телефона ми го има по-горе, запишете го и ако има нещо, звънете !
                              Ако до петък, не са ми писали поне 2ма с топки, ще отида да купя една.
                              МОЛЯ, всички да си носят по една бяла и една черна тениска, за да можем да се различаваме в играта !
                              Аз ще търся свирка тия дни, но ако някой има, е хубаво да носи !
                              П.С. : Дамяне, ако няма никой от твоя район, имаш ми телефона - обади се, има кой да те вземе
                              Хайде ... дерзайте :P

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                                Слушайте сега, пък после се бройте !
                                До края на месеца остават 3 недели, в които от 21 : 00 в зала раковски имаме по час и половина ! Интересува ме наистина, дали имаме 2 читави топки, че ако нямаме, трябва да инвестирам в топка, защото в момента нямам читава ...
                                В неделя, в 20 : 00 часа ще съм на ЕКО-то на българия, за тези, които не знаят залата ! в 20:30 тръгваме от там и от 20:30 до 20:50 пред входа на стадиона откъм улица Балша. Пред входа на самия стадион, не пред баскетболната зала !
                                Телефона ми го има по-горе, запишете го и ако има нещо, звънете !
                                Ако до петък, не са ми писали поне 2ма с топки, ще отида да купя една.
                                МОЛЯ, всички да си носят по една бяла и една черна тениска, за да можем да се различаваме в играта !
                                Аз ще търся свирка тия дни, но ако някой има, е хубаво да носи !
                                П.С. : Дамяне, ако няма никой от твоя район, имаш ми телефона - обади се, има кой да те вземе
                                Хайде ... дерзайте :P
                                Аз писах горе бе бате,имам топка чисто нова-но е гумена20:50 съм пред стадиона

Comment

Working...
                                X